Stampin' Up! bestellen

Vind jij de materialen van Stampin' Up! ook zo mooi?

In de webwinkel  kan je  de mooie materialen uitkiezen. 🛒 

Je kan ze direct bestellen, betalen en thuis laten bezorgen. Bezorgkosten zijn dan altijd € 5,95.

Hostcode: Gebruikt de actuele code die op dit blog staat!

Vul de code in tijdens het bestel proces en je ontvangt de volgende maand een extraatje. Bij bestellingen via de site boven de 200 euro hostcode niet gebruiken. Je ontvangt dan extra rewards die je direct kan besteden.

Een andere mogelijkheid is de materialen uitzoeken en de bestel/ ordernummers aan mij doormailen. Ik bestel ze dan voor jou en laat ze bij mij bezorgen. Je betaald vooraf de bestelde materialen aan mij. Door op deze manier te bestellen heb je geen verzendkosten. Je kan de materialen ophalen in het atelier en dan gelijk weer nieuwe inspiratie op doen.

Lees hieronder meer over de extra Bonus actie! En natuurlijk zit er altijd een kleine persoonlijke attentie bij je bestelling.

De derde mogelijkheid is gezellig langskomen in het atelier en daar de materialen bestellen, betalen en later ophalen.

Stampin' Up! Kleur-verwen-pakketten:

De Stampin' Up! materialen zijn perfect op elkaar afgestemd. Verschillende kleurlijnen worden doorgevoerd tot in alle details. Inkt, navulling, write markter, cardstock, design papier, lint, embellishments. Wil je een compleet pakket van één kleur aanschaffen dan kan dat nu STMPLN bij-Ellen.

Een volledig pakket van iedere kleur van de nieuwe In Color 2019-2020 is nu te bestellen voor € 25,= per kleur. Wat zit in je pakket, alles in dezelfde kleur: Classic stampin pad, navulling, write marker, A4 cardstock (5x), lint (1,5 m), designpapier en faceted dots. (fotovoorbeeld heeft nog niet het juiste lint).En ga je gelijk voor alle 5 de kleuren dan ontvang je een extra pakketje design papier bij je bestelling.

Heb je interesse in een pakket in een andere kleur? Informeer naar de mogelijkheden. A4 Cardstock en design papier is ook los bij-Ellen in het atelier te koop of bij je bestelling op te geven.

Stampin' Up! Club Bonus Actie:

Als extra "bonus" bij je SU bestelling verdien je spaarpunten. Voor iedere 25 euro die je besteedt aan SU materialen ontvang je 1 punt. Echt 25 euro, dus niet 24,50 of 49 euro. Een volle kaart met 10 punten staat gelijk aan een "workshop-coupon" van € 15,=. Te gebruiken voor de toegang tot de club avonden en de materialen van de club bijeenkomsten. De volle spaarkaart mag je zelf besteden of aan een ander cadeau doen. Spaarkaarten zijn in het atelier verkrijgbaar. Je bent zelf verantwoordelijk voor het bijhouden, bewaren, van je punten. Spaarpunten worden niet gegeven bij aanschaf van het starterspakket.

Leden van het Stampin' Up! tulpen team verdienen deze bonus punten over hun eigen bestellingen/ omzet. Het spaarsysteem en vergoeding kan elkaar aanvullen en mag door elkaar gespaard worden.

Altijd gezellig in atelier bij-Ellen.Stampin' Up! Webwinkel

Reacties